En dan is het eindelijk zover: 'Menu du Monarh' vanaf 4 april!

'Menu du Monarh' 8-gangen. Het menu waar we ruim 2 jaar aan hebben gewerkt. Een menu vol emotie, liefde en passie voor gastronomie. Alles draait om twee dingen: smaak en beleving.

Om de kwaliteit te waarborgen is het menu enkel op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag te reserveren. Reserveringen voor Menu du Monarh ontvangen we graag telefonisch, uiterlijk 72 uur van tevoren i.v.m. de voorbereidingen.

'Menu Du Monarh'

B-U-Z-Z-Z

Een amuse gebaseerd op alle 5 de smaken: Bitter, Umami, Zoet, Zout en Zuur. We laten u alle smaken los proeven, daarna samen. Zo beleeft u optimaal het belang van smaakcombinaties.

Zwevende hemel

Een zwevende amuse op basis van spekbokking, avocado en kaviaar.

カキ²

Japans voor 'oester'. 2 presentaties van oester.

Eat & Drink

Een cocktail om op te eten!

Steak tartaar

Steak tartaar op de niet-traditionele manier aan tafel bereid.

Ochtendgloren

Op een mooie winterochtend in het bos, met een bereiding van coquille en paddenstoelen.

Surf & Turf

Kreeft versus Buikspek.

Pièce de résistance

De Anjou duif verwelkomt u in de meest pure vorm van Frankrijk.

Foie gras

Verfijnde smaken van ganzenlever met lychee.

After 'Eight'en

Na het eten, of na achten? Beide! Het 'After Eight' effect: Pure chocolade met mint en yuzu.

Met de lunch komen de gerechten 'Eat & Drink', 'Surf & Turf' en 'Foie gras' te vervallen.

Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen op 013-5365805 voor meer informatie over Menu du Monarh en reserveringen.

Klik op het onderstaande plaatje om onze nieuwste teaser te bekijken.