OVER
Twee broersEENmissie
In het historische missiehuis Rooi Harten, waar ooit anderen hun roeping volgden, brengen Paul en Ralph Kappé nu hun eigen missie tot leven: een plek creëren waar mensen écht verbinden. Als vanouds. Offline. Met aandacht. Vol verhalen. En zonder afleiding. Of je nu dineert met familie, vrienden of collega’s, Monarh maakt elke ontmoeting het beleven waard.
Als chef-kok en sommelier combineren de broers hun passie en familiewaarden in een ervaring die voelt als thuiskomen. Bij Monarh proef je niet alleen verfijnde gerechten en mooie wijnen, maar voel je vooral wat echte gastvrijheid betekent. Je proeft overal de aandacht en wordt door niets gestoord.
“Hier, ver weg van de hectiek en ieders drukke leven, ontstaan echte verbindingen: tussen nieuwe smaken, met elkaar en met de bijzondere sfeer van ons restaurant. Monarh is er voor iedereen die wil ontsnappen aan het alledaagse, in een sfeer van aandacht voor elkaar. Of je nu een ervaren fijnproever bent of juist een nieuwsgierige levensgenieter: bij Monarh voel je je thuis en beleef je steeds hoe bijzonder ‘samen’ is. Je raakt vernieuwd verbonden."
- Paul en Ralph Kappé
HUIS METEEN verhaal
In het markante rijksmonument ’t Rooi Harten, waar Monarh gevestigd is, komen toen en nu samen. Ooit was het een klooster en opleidingsinstituut voor missionarissen. Later werd het een jongensinternaat, waar waarden als toewijding en gemeenschap centraal stonden. De rijke geschiedenis van de monastère is nog steeds zichtbaar in de imposante ruimtes en bijzondere authentieke details.
En ook vandaag de dag heeft deze plek een missie.
Want bij Monarh draait het om met elkaar verbinden en om samenzijn. Je vindt er een unieke setting voor jouw lunch, diner of zakelijke bijeenkomst. Het missiehuis is meer dan een mooi decor; het is een plek waar verleden en heden samenkomen in een sfeer van tijdloze gastvrijheid.
PAUL KAPPé
Elk gerecht van chef-kok Paul vertelt een verhaal van vakmanschap en passie. Zijn menukaart is samengesteld met liefde voor smaak, innovatie en ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
ralph KAPPÉ
Sommelier en vinoloog Ralph heeft zorgvuldig een wijnkaart samengesteld die perfect harmonieert met de gerechten van Paul. Ralphs expertise en aanbevelingen zullen je lunch- of dinerervaring naar een hoger niveau tillen.